Missie en visie

Mijn visie

Na mijn studie ben ik werkzaam als marketing communicatie professional bij een van de grootste BVO’s van Nederland waar een prettige en informele sfeer hangt. Plezier hebben in mijn werk staat bij mij hoog in het vaandel. Binnen de organisatie wil ik graag uitblinken in mijn vakgebied. Doelen stellen en deze nastreven is waarvoor ik altijd zal gaan.

Mijn missie

Na mijn studie wil ik medewerker zijn bij een BVO. Om dit te bereiken gebruik ik mijn persoonlijke eigenschappen; mijn persoonlijkheid, ijver, hardwerkend vermogen en creativiteit. Daarnaast wil ik voor mezelf doelen stellen en deze altijd nastreven. Ik moet waarneembaar resultaat boeken wat ik kan aantonen als bewijs. Om mijzelf niet te veel toe te spitsen op de voetballerij, houd ik me daarnaast bezig met andere sporttakken waar ik aan de slag kan gaan na mijn studie.

Mijn ambitie

In 2024 zie ik mijzelf werkzaam als marketingcommunicatie professional bij een BVO. Ik ben hoofd van de afdeling marketing en daarbij ben ik dus de eindverantwoordelijke voor alles wat naar buiten wordt gecommuniceerd. Met mijn ijver ben ik in staat om passende en relevante informatie te bedenken. Daarnaast zorg ik er met mijn overzicht voor dat alle zaken op een georganiseerde manier verlopen zodat er geen fouten zullen worden gemaakt. Social media bijvoorbeeld, moet op een juiste manier in verbinding staan met andere media zoals de website, televisie, enzovoorts. Ik ben een zorgdrager, dus niks wat vanuit de organisatie de wereld ingegooid wordt, zal mij ontgaan.

 

Daarnaast assisteer ik op de afdeling sponsoring. Onder andere mijn vermogen om (potentiële) sponsoren te waarderen op wat zij te bieden hebben en ze daarmee een goed gevoel te geven bij de club, moet leiden tot een mooie sponsordeal tussen BVO en een bedrijf.

 

De ambitie die ik nu vertel is heel erg op het heden gericht. Ik ben me er echter van bewust dat in 2024 dingen heel anders zullen zijn. Sommige banen zullen dan niet meer zijn zoals ze nu zijn. Daarnaast zullen er nieuwe functies zijn die hedendaags nog niet eens bestaan.